audio goes silent for some reason?

Music Production Forums General Section audio goes silent for some reason?

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  zunda 3 days, 18 hours ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #20681

    zunda
    Participant

    I have recently started using SoundBridge… I have started making a song and while playing it back sometimes the audio fades into silence and fades out a second later, it is sorta annoying, but by itself it’s just a small inconvenience, yeah but it also occurs when exporting music files it happens in random-ish intervals after I start playing back music. I looked for explanations but I have found absolutely nothing. I thought that this was a limitation of the free software, but everywhere it says that it is indeed free and not just a trial version. I can get around this problem in a few ways but it is just really inconvenient, if you know the solution to this problem please inform me how to fix it because it doesn’t seem like I can export songs that don’t have randomly appearing intervals of silence in them. Thanks.

    #20683

    modern8music
    Participant

    Hello,

    There are no limitations to using SoundBridge.

    I never had a similar problem.

    It is best to write to support: [email protected]

    #20698

    zunda
    Participant

    Alright, thank you very much!

    #20700

    zunda
    Participant

    Sooo…
    Before writing an email I decided to mess around with the program and I found out that the problem isn’t the program itself but the plugin! Everything works fine with other instruments. Oh dumb me!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.