FL: Juice Pack [EQUO + Maximus] Glitchy & Unfunctional in SoundBridge

Music Production Forums General Section FL: Juice Pack [EQUO + Maximus] Glitchy & Unfunctional in SoundBridge

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  soundbridge-user-636f8 4 months, 2 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #18760

    So brought the juice pack from image-line’s site to use their plugins EQUO & Maximus specifically but those 2 plugins dont seem to be supported by your daw as they cause clicking, popping and sometimes no sound at all when inserted into the mixer bus, i would love to use this daw for all my productions and if those 2 plugins cant function within the DAW i might have to switch, but otherwise excellent DAW and very amazing sound engine design, big ups to that!

    P.S: Their other plugins work just fine in the DAW.

    -Waiting with care,

    -AudioBricks.

    #18770

    modern8music
    Participant

    Hello,

    Are you using the 64bit version of SoundBridge or 32bit?

    #18771

    modern8music
    Participant

    Tried out Maximus in SoundBridge, worked quite well.
    Personally I love Maximus. Check your audio driver buffer size, maybe it’s too small, and you have CPU overloads.
    Try increasing the audio drivers buffer size.

    • This reply was modified 4 months, 2 weeks ago by  modern8music.
    #18773

    Sorry for the late reply been having system issues lately trying to resolve them, and I use 64 bit, will do some further testing to rule out if its a problem on my pc or something else,

    -Thanks for the response

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.