“Network Issue”

Music Production Forums General Section “Network Issue”

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #21139

    Network Issue message

    Anyone having this kind of issue?
    My internet is just fine, I even tried it on another wifi connection, but the message persists.
    Im using a MacOS.

    Things I´ve already tried:

    – Uninstall and install again
    – Install a previous version of SoundBridge
    – Reboot the system
    – Delete the com.soundbrige.soundbrige.plist file from Library
    – Use another network

    Nothing solved.
    Any help?

    #21140

    yeah i also have this issue, have reinstalled it and restarted my computer, and it just won’t work.

    #21141
    DreddattheControls
    Participant

    Same issue.
    I updated BigSur version yesterday – compatibility problem?

    #21142

    the same thing (reinstalling resetting flogs does not help

    #21143
    modern8music
    Participant

    SoundBridge is experiencing a server issue.

    It will be resolved as soon as possible.

     

    • This reply was modified 1 week, 4 days ago by modern8music.
    • This reply was modified 1 week, 4 days ago by SoundBridgeSoundBridge, LLC admin tag.
    #21149
    Benjak
    Participant

    I have same thing happening. Reinstalled, made new account, still same thing. :/

    #21150
    fishey
    Participant

    Now it is showing “Authentication Failed” instead

    #21182
    modern8music
    Participant

    Now it is showing “Authentication Failed” instead

    This means that you either did not enter your credentials right or that you need a password reset.

    Write to support, them resetting your password usually solves it.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.