RITMIX: No Output on Channel 1 in Cubase

Music Production Forums General Section RITMIX: No Output on Channel 1 in Cubase

Tagged: 

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #19483

    As the Topic says: I get no output on channel 1 in Cubase with the Ritmix VST Plugin. So I have to reroot all pads to another channel to make Ritmix work. Is there any other solution?

    #19518
    Anonymous

    Hello,

    Which version of Cubase is in question?

    #19520

    Same here,

    I also get no Output in my Daw. I can see that the Fader in Ritmix is moving but not in my Daw.

    How to reroot the Chanels in Cubase to get it work?

    Btw: I am using Cubase AI

    #19521

    I just pressed record and stop, after that i can hear everything fine

    #21594

    I Have the same issue, running Cubase 11. I hear no sound.
    Have you solved the problem?

    #21595
    modern8music
    Participant

    Hello,

    I just pressed record and stop, after that i can hear everything fine

    Have you tried this?

    #21597

    I tryed it but nothing happens. Do you mean record inside Ritmix in the Pad sction?
    I also tested in my laptop with Windows 7 and the same issue happens.

    #21718

    same thing is happening to me i just downloaded ritmix and i cant hear any sound

    #21719

    Change each pad to an output different than the first one (Stereo1) in Edit window.
    In Cubase select the corresponding outputs in the inspector.

    #23941

    Cubase12 LE,
    I also have the Ritmix fader working, but there is no output in the Cubase console.

    It didn’t work even if the audio output was other than STEREO OUT.

    > After pressing record to stop, everything sounds fine

    I’m not sure exactly what to do.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.